Over mij

Hoi, ik ben Hilde Aalders, ik dans al mijn hele leven en hou van  muziek. Op mijn vierde begon ik met klassiek ballet. Dat heb ik zo’n 15 jaar gedaan. Daarnaast heb ik veel andere stijlen gedaan, zoals show, jazz, hiphop, streetdance en moderne dans. Ik heb bij diverse dansscholen op verschillende podia gestaan. Ik voel me thuis in het dansen en kan me hierin helemaal laten gaan.

Start van HADANCE

De afgelopen 7 jaar heb ik gedanst bij ADDANCE en daar ben ik ook begonnen met lesgeven. Meerdere groepen in verschillende leeftijdscategorieën en verschillende stijlen. Met trots mag ik nu zeggen dat ik sinds dit jaar mijn eigen dansschool ben begonnen: HADANCE Groningen.

Muziek en Choreografie

Ik hou onwijs veel van muziek en ik geniet er ontzettend van om choreografieën te maken op muziek:  ik kan er helemaal mijn gevoel in kwijt. En dat geldt ook voor mijn leerlingen. We oefenen hard en eens per jaar staan we weer met z’n allen te schitteren op het podium. Iedere leerling heeft zijn/haar eigen moment om te stralen. En dáar doe ik het voor!

Hoe ik werk

Wat ik het allerbelangrijkste vind, is de persoonlijke sfeer in de lessen en de veilige omgeving.  Want het is nogal wat om in de schijnwerpers te staan, je stelt je kwetsbaar op. Dat kan veilig bij HADANCE.  Het gaat er niet om dat je de passen goed kent, het gaat om het plezier en de passie. Ieder kan zich op elk niveau uiten en uitleven in muziek en dans. Naast de jaarlijkse uitvoering kennen we verschillende optredens, shows, wedstrijden en fotoshoots. Daarbij  krijgt iedere leerling haar persoonlijke moment.

 

Hechte groepen

Doordat we samen oefenen en toeleven naar de uitvoering én door de gezamenlijke activiteiten zijn de groepen zeer hecht.  Ik zorg er ook voor dat het voor iedereen goed blijft. Elke leerling is uniek en fantastisch op zijn eigen manier en bij HADANCE Groningen zie je dit!

 Hilde Aalders

Contact

Hilde Aalders

tel: 06-30476991

Info

Privacy

Cookies