Kerstshow HADance ‘Christmas is…’

15 december 2019 was het zover! De danseressen van HADance stonden in het Vrijdag Theater in Groningen met hun kerstshow ‘Christmas is…’, waar ze het publiek meenamen in de kerstsferen. Ze lieten door middel van live muziek en veel verschillende dansstijlen zien, wat kerst voor hen betekent. Wat was het een feestje! Iedereen straalde en pakte haar moment op het podium. De foto’s liegen er niet om. Wat een talent! 

Er waren twee shows. In de middag en in de avond. Hierna hebben de danseressen allemaal mogen genieten van een welverdiende vakantie. 10 januari beginnen we weer met de nieuwe danslessen in het nieuwe jaar! En gaan we weer volop toewerken aan nog zo’n prachtshow in juni. 

Ben je enthousiast geworden? Kom langs voor een proefles! Klik hier voor meer praktische informatie over tijden en locatie.

Contact

Hilde Aalders

tel: 06-30476991

Info

Privacy

Cookies