Demo Girlforce Emmauskerk

4 oktober stonden een aantal meiden van Girlforce te schitteren op het open podium in de Emmauskerk in Lewenborg. Ze lieten verschillende dansstijlen zien in de demo, zoals streetdance, hiphop en moderne dans. Het publiek reageerde heel enthousiast en wat waren ze ook goed!

Het plezier in het dansen was duidelijk te zien aan de gezichten van de danseressen. Naast het onthouden van alle danspassen, combinaties en posities, ook nog genieten: wat een talenten zijn het!

De hele avond waren er verschillende talenten te zien op het podium. Dit alles om geld op te halen voor de hulphond voor Nancy. Wat een succes! Wil je ook dansen tijdens een benefietavond, open podium of andere feestelijke gelegenheid? Neem contact op via i[email protected].

Contact

Hilde Aalders

tel: 06-30476991

Info

Privacy

Cookies